Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

7de editie [CIS] cyber- en informatieveiligheid dag ... op donderdag 5 oktober 2023

25/07/2023

V-ICT-OR plaatst brandend actuele topics mbt cyber- en informatieveiligheid in de publieke sector prominent op de agenda.

KLIK HIER direct door naar de event page.

Cybersecurity is essentieel voor lokale besturen om gevoelige informatie te beschermen, cyberaanvallen te voorkomen, de continuïteit van dienstverlening te waarborgen, te voldoen aan wettelijke vereisten en bewustzijn te bevorderen. Door te investeren in cybersecurity kunnen lokale besturen een veilige digitale omgeving creëren - voor zichzelf alsook voor hun burgers.

Redenen genoeg om op donderdag 5 oktober 2023 de vele onderdelen mbt cyber- en informatieveiligheid samen te onderzoeken met onze brede community.

Deze dag in Mechelen biedt de mogelijkheid tot directe persoonlijke interactie en samenwerking met de experts en deelnemers. In deze setting kun je gemakkelijk vragen stellen, discussies voeren en ideeën uitwisselen met je collega's uit de lokale besturen.

-/-

Bart Somers
Viceminister-president van de Vlaamse Regering | Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Bestuurszaken, Inburgering en Gelijke Kansen.

Ellen Stassart
Head of the National Cybersecurity Coordination Centre (NCC – BE) | Centre for Cybersecurity Belgium (CCB)

Jan Guldentops
lector / researcher / consultant - met expertise in security, privacy en open source tech.

Maar ook Digitaal Vlaanderen, Netskope, FAST LTA Comex, Holm Security, Fortinet, ESET, Wortell, Uitgeverij Politeia, KPMG, Microsoft, CERT - IBD NL, ...


WELKOM - KLIK HIER direct door naar de event page.