Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

‘Alles kan beter, ook cyber- en informatieveiligheid in jouw lokaal bestuur!’

07/10/2021

CIS-dag 10 november 2021 Lamot Mechelen

Met het panel Gunter Schryvers (Audit Vlaanderen), Thomas Coppens (VVSG), Luc Pijpers (IOK) en Jan Guldentops. 

Onder het motto ‘Alles Kan Beter, ook cyber- en informatieveiligheid in jouw lokaal bestuur!’ plaatst V-ICT-OR op woensdag 10 november 2021 tijdens de 5de editie van de CIS-dag boeiende topics rond cyber- en informatieveiligheid in de publieke sector opnieuw prominent in de kijker.

En of daar nood aan is? Cyber- en informatieveiligheid van lokale besturen daarom even onder de loep: ‘Goed, maar niet uitstekend. Er zijn al grote stappen gemaakt. Maar, kan en moet beter!’, kunnen we met zijn allen uit de resultaten van de thema-audit Informatieveiligheid Audit Vlaanderen concluderen. 

Wij lokale besturen zetten sterker in op beveiliging, zeker nu de hybride werkplek nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Maar nog te gemakkelijk en simpel vallen we ten prooi aan personen met slechte bedoelingen.   

Reden genoeg om topics rond cyber- en informatieveiligheid nog scherper op de radar te plaatsen.

Wil je samen met collega’s van lokale besturen over gans Vlaanderen meer over deze topics vernemen en of delen? Wil je inspiratie opdoen, netwerken nu het opnieuw kan en met vele cyber- en informatieveiligheidstips terugkeren? Schrijf je dan nu in. 'Neem deel aan deze 5de, jawel opnieuw fysieke editie 2021 van de CIS-dag en laat je overtuigen van de Alles-Kan-Beter-Aanpak.  

CIS-dag 2021 Lamot Mechelen. De one-day way to go om cyber- en informatieveiligheid ook in jouw lokaal bestuur niet voor eens maar voor altijd te verbeteren.