Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bekijk het online opleidingsaanbod van V-ICT-OR

28/09/2021

V-ICT-OR heeft via haar online E-learningsplatform drie opleidingen in de aanbieding:

Het E-Learning Opleidingspakket

Willen jij en jouw team autonoom worden in het digitale tijdperk, dan is dit pakket korte opleidingen het perfecte hulpmiddel.

Het aanbod omvat veel gebruikte Office oplossingen & tips over informatieveiligheid en hoe om te gaan met stress.

  • Beheer je postvak in Outlook
  • Vlot van start met OneNote
  • Handig werken in OneDrive
  • Handig werken met Microsoft Teams
  • Tips om informatieveiligheid te verhogen
  • Hoe ga ik om met stress?

Cybersecurity: fundamentele kennis opbouwen

Voorkomen is beter dan genezen. Met een veilige website, goed opgeleid personeel en een waterdichte IT-infrastructuur hou je hackers buiten de deur. ISACA - de internationale auditing en IT-security vereniging - heeft daarom een richtlijn uitgebracht die organisaties ondersteunt bij het nemen van maatregelen tegen cybercriminaliteit. Deze richtlijn biedt praktische handvatten voor het implementeren van cyber security, die overeenkomen met de eisen van ENISA (het Europees agentschap voor netwerk- en informatiebeveiliging).

Deze actuele Cyber Security Fundamentals cursus biedt veel meer dan enkel een gedegen voorbereiding op het ISACA Cybersecurity Fundamentals (CSX) examen en reikt jou concrete kennis, inzicht en vaardigheden aan waarmee je cyber security binnen jouw eigen organisatie naar een hoger plan tilt. Je leert het juiste beveiligingsniveau bepalen, realiseren en borgen. Zo draag je bij aan het behalen van jouw organisatiedoelen.

Je wilt adequate cyber security realiseren op operationeel, tactisch en strategisch niveau? Dan is dit de training voor jou. Je krijgt inzicht in standaarden en best practices en je ontwikkelt vaardigheden voor de effectieve implementatie van cyber security.

Word anti-Fraude Professional in 13 stappen

Deze anti-fraude opleiding is al jarenlang dé opleiding voor het vermijden en bestrijden van fraude in jouw organisatie. In een compleet pakket, bestaande uit 13 lessen, leer je alles over het opzetten en implementeren van een anti-fraude programma, over ethiek en integriteit, fraudepreventie en -detectie, fraude onderzoek, digitaal rechercheren, fraude en corruptie, boekhoudfraude, witwassen en de afhandeling van fraude en compliance.

De cursus Anti-Fraude Professional is met name ontwikkeld voor functionarissen die zich bezighouden met de aanpak van fraude binnen de eigen organisatie. Deze bedrijven kunnen zich zowel in de private als in de publieke sector bevinden. Wij denken onder meer aan: medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, audit- of compliancefunctie, controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, (forensisch) accountants, facility managers en security managers.

 

Meer informatie over ons opleidingsaanbod vind je op onze website.