Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ben jij al ingeschreven voor het webinar van 29/10? 5 redenen om aan het webinar 'terug naar de werkplek' deel te nemen

21/10/2020
5  redenen om aan het webinar 'terug naar de werkplek' deel te nemen
 
1. Kies voor een hybride tot volledig virtuele oplossing voor vergaderingen.
In sommige scenario's wil je met een aantal mensen op kantoor werken, en met een aantal thuis, omdat je het in coronatijden veilig wilt houden. Ook voor gemeenteraden kan dit een oplossing bieden.
 
2. Beheer vergaderzalen
Wil je zalen reserveren voor jouw fysieke, hybride of online vergaderingen?
Met de Microsoft Teams Rooms kun je zalen als assets definiëren en inboeken, bv.  door hen als adres in mailverkeer op te nemen. Dan wordt het tijdsslot van de meeting in de achtergrond voor de zaal in kwestie opgevuld.
 
3. Controle over wie thuis werkt en wie op kantoor
Ervaar je moeilijkheden om bij te houden wie wanneer waar werkt?
Via een voorgebouwde oplossing, die generiek inzetbaar is voor verschillende lokale besturen,  kun je dit heel snel opzetten voor jouw eigen organisatie. Bovendien is het een middel om rapporten te trekken, om contact tracing te doen indien er een coronabesmetting zich zou voordoen op de werkvloer (je ziet wie wanneer op kantoor was). Zeker als thuiswerk in jouw organisatie zal voortgezet worden kan deze applicatie interessant zijn.
 
4. Zorg voor dynamische vergaderingen
De surface device familie biedt verschillende camerastandpunten om vergaderingen dynamisch te maken. Switchen tussen views is ook simpel in de Microsoft Teams en Live Event omgeving. De grote schermen van surface hubs laten je toe een virtuele flipchart te vullen met  tekeningen, notities, grafieken, afbeeldingen, brainstorminput ...
 
5. Om de transitie naar 'het gewone werken' te faciliteren
Op dit punt is het onduidelijk wanneer we terug meer op kantoor zullen kunnen zijn. Maar dit komt er vroeg of laat terug aan. Om het terugschakelen van telewerk en opschalen van  fysiek werk te bewerkstelligen, zal er een overgangsfase moeten plaatsvinden.
Tools als de 'return to workplace' app kunnen jouw applicatie de flexibiliteit geven die nodig is om naar een gewenste werkmethodiek te evolueren.
 

Hoe je dit nu precies aanpakt, ontdek je in het webinar van donderdag 29 oktober 2020 van 14u tot 15u.


Het webinar zal 2 delen omvatten:

HET PROGRAMMA: 

DEEL 1: Met vertrouwen weer naar de werkplek

Het Power Platform return to the workplace pre-built oplossing is een uitgebreide, end-to-end set modules die organisaties helpen bij het plannen, coördineren en beheren van de terugkeer naar de werkplek met vertrouwen, waardoor de gezondheid en veiligheid van werknemers wordt gewaarborgd.
De oplossing is eenvoudig aanpasbaar, met snelle implementatie, en gebouwd op een veilig en compatibel platform.
Samen bieden de modules een end-to-end ervaring voor leidinggevenden, facility managers, medewerkers, managers en leiders op het gebied van gezondheid en veiligheid:


DEEL 2:  Een perspectief op de moderne vergaderzalen en moderne devices

Microsoft Surface Hubs en Microsoft Teams Rooms-apparaat voor de moderne meetingrooms.
Een korte beschrijving van de Microsoft-Surface familie.


WANNEER?

donderdag 29 oktober 2020 van 14u tot 15u door Microsoft & C-Clear