Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dag van de Digitale Communicatie - 19/9/2013

17/07/2013

Online campagnes, interactieve websites of gebruiksvriendelijke apps. Digitaal communiceren is voor een overheid vanzelfsprekend geworden. Na een website raken ook het gebruik van sociale netwerken ingeburgerd in de communicatiemix. Maar daar het houdt niet op. Mobiel internet wint aan belang, tablets en smartphones zijn overal aanwezig en digitale televisie biedt steeds meer mogelijkheden. Hoe kan digitale communicatie nog beter bijdragen tot de doelstellingen van een overheid?

Kortom en V-ICT-OR nodigen je uit voor de Dag van de Digitale Communicatie op donderdag 19 september in Mechelen. Je krijgt een update over het gebruik van digitale communicatie door overheden en je hoort meer over de verwachte ontwikkelingen. Je krijgt ook praktische tips van collega’s om als overheid nog beter in te spelen op de nieuwe mogelijkheden tot meer gepersonaliseerde communicatie.

Naast twee plenaire lezingen kies je uit acht workshops. Er is onder meer aandacht voor mobiele applicaties, sociale media strategie en de aanpak van een gepaste policy. Zowel collega’s van lokale als bovenlokale overheden vinden inspiratie in het programma. De studiedag is het moment bij uitstek om ervaringen en kennis uit te wisselen met webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatieambtenaren. 

Deze studiedag wordt georganiseerd met de medewerking van de stad Mechelen.

Meer informatie, programma en inschrijving