Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Data Days 2014 - Focus op open standaarden en open data

07/01/2014

Bent u ook benieuwd hoe Open Data de manier verandert waarop de publieke Sector innoveert en diensten levert? Data Days 2014 - een driedaagse conferentie in Gent, 17-19 – is gewijd aan Open Data. De conferentie biedt een unieke kans om te ontdekken hoe lokale besturen open standaarden gebruiken informatie-uitwisseling zo efficiënt en effectief mogelijk te maken, en zo te kunnen besparen terwijl een betere dienstverlening gegarandeerd wordt.  De focus ligt op het echte gebruik van Open Data op het terrein, niet alleen op de theorie achter de idee. 

Dit is een gezamenlijke conferentie van de Open Knowledge Foundation (OKFN), het Europese project Citadel on the move en de Linked Organization of Local Authorities ICT Societies (LOLA) (V-ICT-OR is een van de stichtende leden).

Met top keynotes van Minister Geert Bourgeois, Mr. Richard Kerby van de Verenigde Naties, Prof. Dr. Ali Al-Khouri van de Emiraten Identity Authority, Mr Gérald Santucci van de Europese Commissie, Mme. Irina Bolychevsky van OKFN en ander eloquente sprekers, wordt Data Days 2014 een must als het gaat over de verandering van de manier waarop de publieke Sector innoveert en diensten levert.

Taal van de conferentie: Engels

Meer informatie over het programma: invitation   http://www.datadays.eu/

Registration