Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

DPO-opleiding in de kijker: reeksen in het najaar

06/06/2024

Ook in het najaar staan onze docenten opnieuw klaar om een groep aspirant-DPO's klaar te stomen door middel van een verrijkende vijfdaagse opleiding.

De cursus wordt over vijf dagen gespreid, en behandelt via vijf verschillende modules de nodige leerstof. Bij een positief examenresultaat ontvangt de cursist zijn DPO Certified certificaat

 


* Inschrijven voor de reeks die start op 6 vrijdag september kan via deze link. De lessen van deze reeks vinden plaats in onze kantoren te Waasmunster.

* Op dinsdag 5 november start dan weer een online lessenreeks - inschrijven kan via deze link.

 

Om de interactie tijdens de online reeksen aan te moedigen, vragen we wel met aandrang om deel te nemen mét camera. Iedere lesdag gaat om 9 uur van start, en eindigt rond 16 uur. Bij de sessies in Waasmunster kunnen de cursisten rekenen op verse koffie, water en een broodjeslunch op de middag. Er worden doorheen een lesdag voldoende pauzemomenten ingelast om de concentratie te waarborgen. 

Zowel de fysieke als online lessen zijn doorspekt met praktijkvoorbeelden om de geziene stof te concretiseren voor de cursisten. 

 

Nog vragen? Contacteer ons via opleidingen@v-ict-or.be

WELKOM.