Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een veilige en flexibele virtuele werkplek voor iedereen.

29/10/2014

Bied je gebruikers toegang tot hun desktops, applicaties, data en online diensten, ongeacht waar ze zich bevinden en welk toestel ze tot hun beschikking hebben (desktop, portable, tablet, smartphone). Sta ze toe informatie te delen met zowel collega’s als externen op een veilige manier. Met VMware EUC (enduser computing) oplossingen verhoog je de efficiëntie en flexibiliteit van je gebruikers zonder toegevingen te doen op het gebied van veiligheid.

De allernieuwste VMware technologieën maken het bovendien mogelijk om in real-time applicaties beschikbaar te maken alsook user settings en data aan gebruikers met een virtuele desktop. Je kan nu als het ware elke gebruiker onmiddellijk zijn gepersonaliseerde desktop aanbieden, op een standaard VDI-infrastructuur. Uit een onderzoek van juni 2014 door Dimensional Research, in opdracht van VMware, blijkt dat 73 procent van de IT-beheerders aangeeft dat de gebruikersvoorkeur organisaties dwingt om Macs te ondersteunen. Daarnaast maken veel organisaties gebruik van werknemers met een contract voor bepaalde duur voor een tijdelijke opdracht. Dat maakt het voor IT moeilijk om voor deze gebruikers zakelijke desktops, applicaties en data te implementeren, beveiligen en beheren. VMware technologie laat bedrijven toe desktops en applicaties, die lokaal op Mac of PC draaien, centraal te beheren en te beveiligen door middel van policies, wat bovendien Bring-Your-Own (BYO) initiatieven ondersteunt. De IT-afdeling kan nu Mac-gebruikers, tijdelijke of externe werknemers via een kostenefficiënt pakket toegang geven tot een beveiligde zakelijke desktop, zonder toegevingen op het vlak van beveiliging of corporate compliance. Hierdoor bespaart IT op kosten voor training en ondersteuning, terwijl eindgebruikers snel productief zijn op een Mac of PC. 

Meer weten? ZapFi geeft een uitgebreide toelichting tijdens het congres Manage IT op 13/11. Ga naar programma en inschrijving.