Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

cyberweerbaarheidswoensdag nr 1

12/01/2023

Er is de voorbije weken veel gebeurd op ons lokale bestuursniveau, maar als hackers blijven proberen steden en gemeenten, hun lokale politie en hulpdiensten aan te vallen, is het tijd voor een serieuze wake-up call over cyberbeveiliging. V-ICT-OR vzw blijft haar leden natuurlijk ondersteunen en vertegenwoordigen op alle niveaus. 

Gisteren vond de eerste sessie van de cyberweerbaarheidswoensdag plaats.

In totaal mochten we + 100 mensen verwelkomen die samen kennis wilden delen en leren van elkaar.

Het werd snel duidelijk dat er rond het nemen van een goeie backups heel wat te vertellen is. De strategie die daarbij gepaard gaat bijvoorbeeld, de valkuilen of juist quick wins die ons kunnen helpen om sneller naar een betere backupoplossing te gaan.

Na deze sessie zetten we de discussie rond backups verder op ons Teams kanaal. Volgende week woensdag, om 15u komen we opnieuw samen om het deze keer over de beveiliging van het netwerk te hebben.

Iedereen die is ingeschreven om op de hoogte te blijven (van wat we doen vanuit V-ICT-OR, samen met de leden) rond cyberveiligheid ontvangt een uitnodiging voor deze 2de cyberweerbaarheidswoensdag op 18/01/2023 van 15u > 17u.

WELKOM

-/-

Ben je nog niet ingeschreven? Geen probleem - dit kan nog steeds via deze link - KLIK HIER.