Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gouden Bit & Gouden Byte Award 2017 - And the winner is...

22/11/2017

Gisteren was een hoogdag voor V-ICT-OR. Met Manage IT slagen we er jaarlijks in om de juiste mensen bij elkaar te krijgen om de strijd naar vereenvoudiging en digitalisering aan te gaan. Thema dit jaar werd ‘samen lossen we het op’. Een boeiende dag voor alle aanwezigen, met sessies omtrent probleemstellingen die al jaren leven in lokale besturen. Naast een handboek werden de oplossingen aangereikt via diverse workshops.

In het kader daarvan werden er dit jaar 2 in plaats van 1 award uitgereikt. Enerzijds is er de Gouden Bit Award, een prestigieuze prijs voor lokale overheden of administraties die dankzij slim ingezette IT het verschil maken voor hun klanten. Anderzijds is er dit jaar een Gouden Byte Award aan toegevoegd. Deze award gaat naar een bovenlokale oplossing, uitgekozen door de lokale besturen als een “slimme oplossing” die optimaal, efficiënt en gebruiksvriendelijk inzetbaar is in hun werking.
 
Het was moeilijk kiezen voor de 15 leden van de jury, want eigenlijk verdient elk project om winnaar te zijn.
  • De Gouden Bit Award ging naar OCMW Maasmechelen met "Wachtlijstbeheer WZC Heyvis".
  • De Gouden Byte Award werd uitgereikt aan Digipolis Antwerpen met "#BuyfromStartups @Digipolis. Of hoe innovatie bij een overheid binnenstroomt"
Wij willen heel graag alle ingediende projecten nog eens bedanken! Elk genomen initiatief is een stap in de goede richting!
 
Proficiat aan de winnaars en aan de genomineerden!
 
Winnaar Gouden Bit
Winnaars Gouden Bit
Winnaars Gouden Byte
Winnaars Gouden Byte