Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het Facilitair Bedrijf helpt je bij het beheren, bewaren en ontsluiten van afgesloten overheidsinformatie.

28/07/2020

Het Facilitair Bedrijf wil met zijn Digitaal Archief Vlaanderen overheden in Vlaanderen ondersteunen bij het beheren, bewaren en ontsluiten van afgesloten overheidsinformatie. Hiervoor worden 2 platformen aangeboden: het Serieregister en het E-depot. Beiden zijn reeds beschikbaar.

Het Facilitair Bedrijf organiseerde op 23 juni en 30 juni telkens een demosessie (via Teams) waarin je het Digitaal Archief Vlaanderen beter leert kennen. Het aantal deelnemers was per sessie beperkt tot 50. De opname vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/nieuws/herbekijk-of-schrijf-je-in-voor-de-demosessie-digitaal-archief-vlaanderen

De demosessies gemist en toch interesse in een live demo voor jouw bestuur? Ga dan naar https://overheid.vlaanderen.be/demo-digitaal-archief-vlaanderen en vul het formulier in.

Meer info over DAV vind je trouwens hier: https://overheid.vlaanderen.be/organisatie/informatiemanagement/digitaal-archief-vlaanderen

Binnen DAV is er heel wat documentatiemateriaal en opleidingsmateriaal voorzien. Toch kan het gebeuren dat je als bestuur te weinig handen hebt, of te weinig tijd kunt maken, om de instap in DAV voor te bereiden. Dan kan V-ICT-OR jou helpen! Neem een kijkje op onze recent vernieuwde premiumpakketpagina https://www.v-ict-or.be/ondersteuning/premium/new om de mogelijkheden te leren kennen (voor Digitaal Archief Vlaanderen gaat het dan specifiek over ‘informatiebeheer’).