Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Keynote door Centre for Cybersecurity Belgium (CCB) op [CIS] cyber- en informatieveiligheid dag > donderdag 5 oktober 2023

02/10/2023

Cybersecurity is essentieel voor lokale besturen om gevoelige informatie te beschermen, cyberaanvallen te voorkomen, de continuïteit van dienstverlening te waarborgen, te voldoen aan wettelijke vereisten en bewustzijn te bevorderen. Door te investeren in cybersecurity kunnen lokale besturen een veilige digitale omgeving creëren - voor zichzelf alsook voor hun burgers.

Deze dag in Mechelen biedt de mogelijkheid tot directe persoonlijke interactie en samenwerking met de experts en deelnemers. In deze setting kun je gemakkelijk vragen stellen, discussies voeren en ideeën uitwisselen met je collega's uit de lokale besturen.


✅ KEYNOTES
• Bart Somers | Viceminister-president van de Vlaamse Regering  
• Samantha Smith |  Society For Innovation Technology and Modernisation
• Ellen Stassart | Head of the National Cybersecurity Coordination Centre (NCC – BE) Centre for Cybersecurity Belgium (CCB)EXTRA INFO bij de keynote van/door CCB:


Wat als innovatieve ideeën niet alleen leiden tot vooruitgang, maar ook renderen? Hoe zet je deze ideeën om in concrete acties? En belangrijker nog, hoe kan cybersecurity een doorslaggevend competitief voordeel worden?

Wil je weten waar je Europese en nationale subsidies kan vinden om jouw cybersecurityproject te financieren en hoe je een winnend projectvoorstel opstelt? Of ben je geïnteresseerd in het delen van ideeën met andere stakeholders en het vinden van de juiste partners voor nieuwe cybersecurity-initiatieven?

Als je je afvraagt hoe we nationaal en Europees kunnen zorgen voor de juiste prioriteiten op het gebied van cybersecurity, dan mag je onze keynote niet missen. Ontdek meer over het Nationaal Coördinatiecentrum voor Cybersecurity (NCC-BE), recent opgericht binnen het Centrum voor Cybersecurity België (CCB). We onthullen onze doelstellingen, een stimulerend programma voor financiële ondersteuning en hoe dit de Belgische cyberveiligheid kan versterken, in lijn met de Europese ambities op dit vlak.

Kom luisteren om antwoorden te vinden op deze cruciale vragen en samen de toekomst van cybersecurity vorm te geven.

Ellen Stassart
Head of the National Cybersecurity Coordination Centre


Tot dan!

Een bijzonder goedgevulde dag vol inspiratie over cyber- en informatieveiligheid. WELKOM op donderdag 5 oktober 2023.

-/-

KLIK HIER door naar de event pagina en het inschrijfformulier.