Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Leertraject (cyber)security - start op 19/01/2023.

05/01/2023

2022 loste de onheilspellende verwachtingen op het gebied van cybersecurity in: meer ransomware attacks, meer complexiteit, meer breaches. Op het gebied van lokale overheden is de vraag vaak: hoe cover ik zo veel mogelijk met mijn security oplossing, zonder al te veel kennis in huis te moeten halen en zonder grote investeringen te moeten doen.

Cyber awareness, maturiteit en ervaring blijven een heikel punt. In dit traject biedt Microsoft de mogelijkheid om volledig vrijblijvend een traject te volgen dat learning koppelt aan een gratis test-periode van de software, zodat lokale overheden kunnen bijleren en zonder risico de cybersecurity oplossingen van Microsoft kunnen testen.

Dit traject start op donderdag 19 januari op het Microsoft hoofdkantoor in Zaventem, waar u wordt uitgenodigd voor een trainings-sessie en trial licenties mee krijgt om te deployen.

We volgen die eerste sessie op met 3 virtuele sessies waarin bepaalde aspecten van de oplossing dieper worden bekeken. Aan het einde van het traject heeft u een duidelijk beeld van wat de oplossing voor u kan betekenen, kan u erover overleggen met uw collega's en maakt u zelf de beslissing of u ermee verder gaat.

KLIK HIER naar onze eventpage - voor meer info en het inschrijfformulier.