Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ManageIT keynote spreker in de kijker 👉 Pascal Coppens.

19/10/2022

KEYNOTE grote balzaal Hilton Antwerpen donderdag 08/12/2022.

Tijdslot: 11:15 > 12:00.

Kunnen we China nog vertrouwen?

Pascal Coppens.

Sinoloog en technologieondernemer en woonde bijna twintig jaar in China. Hij heeft de transitie van het land en de Chinezen sinds 1990 tot op vandaag zelf ervaren. Pascal publiceerde eerder al China's New Normal (2019), een boek over de Chinese innovatiesprong, alsook het boek 'Kunnen we China vertrouwen?' (2022) en is naast auteur ook partner en spreker bij nexxworks.

Pascals openhartige presentaties met voorbeelden uit het echte leven zullen je ogen openen, stof tot nadenken geven en patronen blootleggen waarmee je het Chinese mysterie een beetje meer kan ontrafelen.

Bij het zoeken naar antwoorden op actuele vragen wordt vaak stellig positie ingenomen in het zeer positieve of het zeer negatieve kamp. Maar als we de kansen willen benutten die de transitie van China ook ons en onze economie biedt, dan is een genuanceerde blik echt noodzakelijk. In zijn laatste boek schept Pascal Coppens op uiterst boeiende wijze klaarheid in het debat en formuleert hij een onderbouwd en genuanceerd antwoord op die ene cruciale vraag: kunnen we China vertrouwen?


Ontdek dit en veel meer op ManageIT 2022.
Agenda en inschrijven >>> klik hier.

WELKOM