Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Morgen herstart van de 'cyberweerbaarheidswoensdagen' (CWW) - 20/09/2023.

19/09/2023

17x organiseerden we een CWW tijdens de eerste helft van 2023. Een besloten online Teams meeting voor onze leden. We behandelen hier telkens 1 brandend actueel onderwerp en bieden vervolgens ruimte om van elkaar (lokale besturen) en de moderatoren (Jan Guldentops en Kevin De Backer) en de uitgenodigde experts te leren.

Sensibileren en kennis delen blijft een absolute prior in deze voor V-ICT-OR. Daarom pikken we de CWW draad terug op op.

Zoals aangekondigd proberen we de komende weken, met de cyberfundamentals als kapstok, een heleboel nieuwe kennis, tips en weetjes in jullie richting te krijgen.


OP DE AGENDA 20/09/2023.


• We starten om 15u met een korte recap door Jan Guldentops van de eerste reeks woensdagen. Wat is er intussen veranderd, wat gebeurde er in de zomervakantie.

• Vervolgens krijgen we Stad Kortrijk over de vloer. Zij geven een uiteenzetting van hoe ze zelf met de cyberfundamentals (identify) aan de slag zijn gegaan.

• Tot slot een korte brainstorm over de richting van de cyberweerbaarheidswoensdagen en hoe we meer en betere samenwerking tussen de gemeenten kunnen organiseren.PRAKTISCH? Hoe deelnemen aan deze bijeenkomsten?
Je ontvangt voor elke sessie een Microsoft Teams link op woensdag, even voor deze besloten online meeting van start gaat. Moest je nog niet ingeschreven zijn - geen probleem - dit kan nog steeds via deze link - KLIK HIER. 

WELKOM

-/-

Donderdag 5 oktober 2023 is het natuurlijk ook [CIS] cyber- en informatieveiligheid dag in Mechelen. Een goedgevulde dag vol experts die hun kennis delen en vragen beantwoorden. KLIK HIER door naar de complete agenda en het inschrijfformulier.