Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ontwikkel gratis een app voor materiaalontlening en onkostenregistratie

24/08/2021

Altijd al gedroomd om jouw eigen apps te ontwikkelen? Samen met C-Clear organiseren we twee "App in a day" workshops waarin je op één dag een app leert ontwikkelen die je kan gebruiken in jouw organisatie!

De workshops zullen online plaatsvinden, zijn volledig gratis en staan open voor maximaal 10 deelnemers. Inschrijvingen gebeuren op basis van het first-come-first-serve principe met één deelnemer per organisatie.

Donderdag 7 oktober: Power Apps in Day “Materiaalontlening”

Tijdens deze App in a Day ontwikkelen we samen een platform voor materiaalontlening. Gebruikers kunnen zich bij een centraal punt aanmelden om verschillende soorten materialen te ontlenen. Bij de ontleen-organisaties wordt dezelfde app gebruikt om aan te duiden dat het product werd afgehaald en om de reservatie te voltooien. Voor hen voorzien we bijkomend (via extra security) ook een overzicht met gereserveerde materialen. Voor het centraal beheer wordt een integratie met Power BI -de business intelligence suite van Microsoft - ingesteld om eenvoudig analyses te kunnen maken op basis van de data die de app aanlevert. 

Inschrijven kan op deze pagina.

Donderdag 25 november: Power Apps in Day “Onkostenregistratie”

In deze sessie gaan we samen een low-code applicatie bouwen waarop medewerkers op snelle wijze hun onkosten kunnen registreren. We maken een visuele app die zowel kan dienen voor de invoer van nieuwe uitgaven als voor het scannen van onkostennota's. Op die manier kunnen de medewerkers op eender welke locatie onmiddellijk deze administratie afhandelen. We bouwen ook een dashboard voor de medewerker waarin die een overzicht krijgt van zijn eigen onkosten.  
Vervolgens bouwen we een tweede app die gebruikt kan worden door een leidinggevende. Deze kan ingezet worden voor het valideren van binnenkomende onkosten. Via een dashboard kan de leidinggevende een overzicht krijgen van alle onkosten van al 'zijn' medewerkers. 

Inschrijven kan op deze pagina.