Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[opleiding] Cybersecurity Foundations in 2 dagen

23/02/2022

Een sessie gegeven door de experts van Global Knowledge.


Cybersecurity Foundations training.

TRAININGSBESCHRIJVING

Als je een carrière in cybersecurity overweegt, dan is dit de training om mee te beginnen. Tijdens deze intensieve hands-on training krijg je kennis van de belangrijkste domeinen die deel uitmaken van cybersecurity.

Deze 2 daagse training is een combinatie van lessen, labs en case studies die je een algemeen beeld geven van de uitdagingen die komen kijken bij het ontwerpen van een veilig systeem en zal je inzicht geven in hoe hackers te werk gaan.

De nadruk ligt op de actuele trends in cyberbedreigingen en hun impact op de veiligheid van organisaties. Je zult standaard terminologie over cyberbeveiliging en algemene compliance-eisen doornemen, voorbeelden van exploits onderzoeken en praktijkervaring opdoen met maatregelen die risico’s verkleinen. In een besloten labomgeving werk je met echte virussen, waaronder botnets, wormen en trojans.

Na deze training heb je een helder inzicht in cybersecurity en hoe je je organisatie kunt beschermen. Deze training biedt de basis om te beginnen met het opbouwen van cybersecurity competenties.


EXTRA INFO over de doelgroep, timing en prijs vind je hier.