Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

📻 [podcast] V-ICT-OR op de sofa ... Marijke Verhavert - director - TomorrowLab

22/02/2024

De belangrijkste community voor technologie, data en innovatie op het lokale overheidsniveau. Met V-ICT-OR op de sofa interviewen we om de 2 weken een bijzondere gast uit het brede ecosysteem van de Vlaamse lokale besturen.

📻 WELKOM Marijke Verhavert - director - TomorrowLab

Vele vragen worden beantwoord
 in deze 31 minuten.

- Je was er bij toen het charter 'De kracht van innoverende ambtenaren' werd ondertekend in het bijzijn van minister-president Geert Bourgeois, ondertussen bijna twaalf jaren gelden. Wat is je bijgebleven uit die periode? Kan je een aantal zaken opsommen die uit die periode baanbrekend of fundering leggend waren voor wat we vandaag in een overheidscontext zien gebeuren?

- Het belang van investeren in digitalisering en data-driven business, met een sterke focus op digitalisering, databeheer, en innovatie. Graag horen we, hoe jij de toekomst ziet van digitalisering en data-driven business in het Belgische bedrijfsleven?

- In het magazine FOKUS online staat een quote van jou: 'Als je een strategie hanteert die ervan uitgaat dat de komende tien jaren voorspelbaar zullen verlopen, dan mag je het vergeten.' Deze uitspraak benadrukt de onvoorspelbaarheid en de snelle veranderingen in de huidige zakelijke en technologische omgeving. Kun je deze visie verder toelichten? 


En vele andere vraagstukken komen aan bod in dit interview.

BEKIJK deze aflevering 👉 VIA YOUTUBE.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA SPOTIFY.

BELUISTER deze aflevering 👉 VIA APPLE PODCASTS.