Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy - 30/03/2021: De digitale openbaarheid van bestuur

08/03/2021

De digitale openbaarheid van bestuur

Nalantis, specialist in NLU (Natural Language Understanding) stelt samen met haar partners, 2 concrete toepassingen voor waarin AI (Artificiële Intelligentie) en geavanceerde taaltechnologie worden toegepast om de Besluitvorming van Lokale Besturen beter en vlotter te ontsluiten.

 

  1. Chatbot in Microsoft Teams

ConXioN en Nalantis maken het steden en gemeenten mogelijk deze openbaarheid van bestuur doorgedreven te digitaliseren in een gekende werkomgeving: Microsoft TEAMS. Samen creëerden ze een chatbot die in Teams kan geactiveerd worden. De chatbot kan worden bediend door vraagstelling in natuurlijke mensentaal en kan volledig autonoom besluitvorming in MS Sharepoint doorzoeken en zelf een antwoord formuleren op basis van de beschikbare data en documenten.

  1. Van spraak naar betekenis

Nalantis heeft samen met Streamovations een baanbrekende oplossing gebouwd die Lokale Besturen toelaat om de opnames van hun digitale Gemeenteraden in audio- en video automatisch te transcriberen, te publiceren én doorzoekbaar te maken in natuurlijke vraagstelling.

Sprekers:

Pieter Foulon - Business Consultant ConXioN met UseCase Anzegem

Karel Hauspie - Sales Director Streamovations met UseCase Wevelgem

Schrijf je hier in!