Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Word jij lid van het bestuursorgaan van V-ICT-OR?

03/05/2021

Hou je van de manier waarop het ambitieuze en kleine team van V-ICT-OR werkt? Wil je meesturen aan de richting waar deze dynamische ploeg heen gaat? Genoeg van werkgroepen en bijeenkomsten waar geen enkel resultaat uit voorkomt en die zonde van de tijd zijn? Genoeg van individuele oplossingen zonder collectieve inzet van alle lokale besturen samen? Meewerken aan de generische referentiegemeente van de toekomst? Helpen aan radicale digitalisering van gemeenten? Wil je ons mee gaan ondersteunen en collectief helpen nadenken over hoe de gemeente van morgen er kan uitzien? Dan ben jij wellicht klaar om lid te worden van ons bestuursorgaan!

We zoeken mensen die met ons willen meewerken en kunnen meedenken over hoe onze organisatie - die werkt voor en door interne ICT-medewerkers en -verantwoordelijken - de lokale besturen nog beter van dienst kan zijn.

Als lid van het bestuursorgaan dat de strategische lijnen van de organisatie uitzet word je betrokken bij de richting die V-ICT-OR inslaat. Als stakeholder binnen een lokale of bovenlokale overheidsinstelling geef je de prioriteiten en noden aan die je binnen je eigen organisatie ervaart, zodat V-ICT-OR zijn activiteiten hierop kan afstemmen.

Het bestuursorgaan komt elke maand online samen om tijdens brainstormsessies het verdere pad uit te stippelen en de leden zetelen tevens in de stuurgroep lokaal e-government die zeswekelijks bijeenkomt. Tijdens die laatste stuurgroep kaarten we vraagstukken aan die kaderen binnen alle overheidsniveaus (lokaal, Vlaams en federaal).

Ben je lid van onze organisatie en wil je ook lid worden van het bestuursorgaan? Laat het ons snel weten info@v-ict-or.be en kom bij onze club! Ons bestuursorgaan kan best wel wat diversiteit gebruiken!

Wij kijken er naar uit om jouw 'creatieve zijn' te ontmoeten!