Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Opleiding in de kijker: ITIL Foundation Class v3.0 (Hasselt/Kortrijk)

06/03/2012

Organisaties zijn zeer afhankelijk van hun IT om hun doelstellingen te behalen. Er is bijna geen organisatie, openbaar bestuur of lokale overheid meer denkbaar zonder onderliggende IT. Elke organisatie voorziet services aan haar interne (medewerkers) of externe (de burger) gebruikers, die ze zelf verzorgt, insourced of outsourced. Vaak is het een complexe mix. De onderliggende processen die ervoor zorgen dat de IT-services op een kwalitatieve manier bij de gebruikers geraken zijn cruciaal.

Wat ook het type of de grootte van uw openbaar bestuur is, een grote stad, een provinciale of federale overheidsinstelling, of een kleine gemeente, allen dienen ze een kwalitatieve IT-service aan te bieden aan hun gebruikers of klanten, de burger. 'We doen ons best' geldt niet meer. De kwaliteit dient continu op eenzelfde niveau te zijn en niet afhankelijk van een pak omstandigheden die men niet blijkt onder controle te hebben door het ontbreken van een IT Service Management aanpak.

Het doel van IT Service Management is het leveren en ondersteunen van IT services die beantwoorden aan de behoeftes van de gebruikers. ITIL voorziet een coherente set van Best Practices processen voor het inrichten van IT Service Management.

Uw docent is Joost Bertrem. Joost is a ITIL V3, COBIT, CGEIT Certified professional met excellente pedagogisch trainers skills. Joost heeft reeds meer dan 18 jaar actieve ervaring in “management of IT Services” en “customer care” gebaseerde processen. Daarenboven is Joost gespecialiseerd in strategische alignment van IT en complexe overheidsprocessen met als focus sneller en nauwgezetter te kunnen reageren op de steeds sneller wijzigende noden van klanten, het maximaliseren van de klantentevredenheid waarbij productiviteitsverhoging en kostenreductie eveneens centraal staan.

 

Data:

Reeks 1:              Ma 12, di 13 en wo 14 maart 2012, te Kortrijk

 telkens van 9h tot 12h00 & van 13h00 tot 16h00

Meer informatie

Reeks 2:              Wo 28, do 29 en vr 30 maart 2011, te Hasselt

telkens van 9h tot 12h00 & van 13h00 tot 16h00

Meer informatie

 

Prijs:

Standaardprijs: € 920,00 (exclusief btw en examen)

Prijs voor V-ICT-OR leden: € 740,00 (exclusief btw en examen)