Minister Bourgeois ondertekent Innovatie Charter Vlaamse Overheid - Manage IT 6/12

28/11/2012     ManageIT         3289     0

Met het Charter "De kracht van innoverende ambtenaren" willen Springuitdeband en het kennisnetwerk voor innovatiespringers de randvoorwaarden voor innoverende ambtenaren verbeteren. Het Charter gaat uit van samenwerking tussen innovatieve ambtenaren, topmanagement en politiek niveau en is gericht op alle Vlaamse overheden en haar overheidspartners, zowel Vlaams als lokaal en federaal. Minister Geert Bourgeois, Marijke Verhavert, Afdelingshoofd Proces- en Informatiebeleid en Trajectleider Innovatieleertraject - Vlaamse Overheid en Eddy Van der Stock, voorzitter V-ICT-OR, tijdens Manage IT op 6 december.  Wees getuige!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!