Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

CIPAL en NUHMA investeren in Limburgs e-government bedrijf “GREEN VALLEY”

02/02/2013

Persartikel 31/1 Cipal en Nuhma investeren meer dan 2,5 miljoen euro in Green Valley Belgium om op die manier de online dienstverlening van overheden - binnen een context van mobiele en sociale media - in een stroomversnelling te brengen.
De doelstelling is om ook in Vlaanderen 80 procent van de klantvragen bij een lokaal bestuur in één contactmoment te kunnen beantwoorden zoals dit eerder al in Nederland met succes werd gerealiseerd door Green Valley Nederland, met als rechtstreeks gevolg een hogere klanttevredenheid en lagere operationele kosten voor de openbare besturen.
De investering van CIPAL en NUHMA gaat gepaard met een significante uitbreiding van het personeelsbestand van Green Valley Belgium, zeker in Limburg en mogelijks ook daarbuiten.