Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Paul Danneels (VDAB) is Europees cio van het jaar

08/06/2015

Paul Danneels, de cio van de Vlaamse dienst voor Arbeidsbemiddeling, is Europees cio van het jaar in de categorie publieke sector. Het is al de vijfde keer dat netwerkorganisatie Cionet Europese cio's in de bloemetjes zet.

Voor de publieke sector was er uiteindelijk een ex aequo. Paul Danneels (VDAB) en Piera Fasoli (van de Italiaanse Gruppo Hera) behaalden evenveel stemmen. Bij de middelgrote bedrijven is het cio Jean-Luc Martino van Banque Raiffeisen (Luxemburg) die gelauwerd wordt, en in de categorie van de grote bedrijven gaat cio Mattias Ulbrich van Audi met de eer lopen.

De selectiecriteria hielden rekening met de mate waarin de cio's hun it-strategie bijstelden om tegemoet te komen aan de noden van hun organisatie en op een efficiënte manier haar prioriteiten te beheren. De drie winnaars werden geselecteerd op basis van hun eigen verwezenlijkingen en die van hun team.

Via VDAB kunnen lokale besturen ook beroep doen op technische kaderovereenkomsten.

bron