Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Verkennende gesprekken in West-Vlaanderen opgestart

15/01/2016

Momenteel zijn er in Vlaanderen 20 regionale kenniskringen actief waarin 256 lokale besturen participeren. Dat betekent dus ook dat er nog 52 besturen zijn in Vlaanderen die nog niet participeren in een regionale kenniskring. Elk van die 52 besturen ontvingen via de secretaris een uitnodiging voor een verkennend gesprek waarin we de werking van de regionale kenniskringen uit de doeken doen en de doelstellingen van het project “samen het interbestuurlijk gegevensverkeer verbeteren” toelichten.

Deze week zijn we gestart in West-Vlaanderen met die verkennende gesprekken. De focus ligt vooral op de Vlaamse kust en de Westhoek, waar we nog 23 besturen willen overtuigen om mee te participeren in een regionale kenniskring.

U kunt de evolutie van de regionale kenniskringen in Vlaanderen via deze link opvolgen.