Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Verkennende gesprekken nu ook in de provincie Antwerpen opgestart

27/01/2016

In het kader van het project 'samen het interbestuurlijk gegevensverkeer verbeteren' bezochten we tijdens de eerste helft van januari al heel wat West-Vlaamse gemeenten om hen kennis te laten maken met de regionale kenniskringen. Ook in de provincie Antwerpen zijn er nog meer dan 20 besturen die nog niet participeren in een regionale kenniskring. We willen hen uiteraard ook kennis laten maken met de werking en organisatie van de kenniskringen. Deze week hebben we onze presentatie toegelicht in Brasschaat en Mol.

Wat de voortgang van het project betreft zijn we volop bezig met de planning van de reeds actieve regionale kenniskringen in 2016. In februari stellen we de eerste versie van de webtool vlavirgem.be voor aan de regiocoördinatoren. Tijdens het eerste kwartaal focussen we in de regionale kenniskringen in het bijzonder op informatieveiligheid, waarbij de informatieveiligheidsconsulenten ook van harte welkom zijn om de bijeenkomsten bij te wonen.

We bedanken alle regiocoördinatoren nu reeds voor hun inzet en ook een warme dank u wel aan de besturen die we in januari al bezochten voor hun gastvrije ontvangst!