Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kennisdag #3 Mid-office - donderdag 16 juni 2016

23/03/2016

Wilt u grip op uw CRM, documentmanagement, workflows en andere middenlaag componenten?

De doelstelling van kennisdag 3 van V--ICT-OR is zorgen dat u al uw vragen beantwoord krijgt rondom de midoffice en zaakgricht werken.

Op deze dag besteden we aandacht aan de bewustwording van een midoffice en een vaak gepropageerd onderdeel daarvan, het Zaakgericht werken. We staan stil bij de invloed binnen de organisatie, maar ook naar de burger toe. Daarnaast gaan we met praktijkcases aan de slag door kennis en ervaringen te delen met gemeenten die duidelijk werken met een midoffice.

Ook zorgen we voor een zaakgerichtwerkende game om te ondervinden wat zaakgerichtwerken in de praktijk betekent.
Bij de midoffice zien we vaak de toegevoegde waarde die een gemeenschappelijke voorziening heeft voor de dienstverlening en/of in de besparing die een gemeenschappelijke voorziening oplevert. Een organisatiebrede aanpak is zonder meer wenselijk voor de schakels tussen de frontoffice en de backoffice, maar is niet daartoe beperkt: veel informatiefuncties die nu veelal sectoraal in de silo's worden ingevuld lenen zich eveneens voor een organisatiebrede opzet. De informatiefuncties en mogelijke applicaties van de midoffice zijn meestal Klantcontactenbeheer, Zakenbeheer, Beheer documentaire informatie, Ontsluiting basisgegevens en Verbinden.

Schrijf snel in via deze link!