Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gemeente Knokke-Heist versnelt haar digitale transformatie, zonder investeringsmiddelen

15/04/2016

Met haar 400 medewerkers, had de gemeente Knokke-Heist nood aan nieuwe, computers, schermen en tablets en vaardigde ze een aanbesteding uit. Econocom bood een oplossing om nieuwe devices en bijhorende software te integreren en te beheren, zonder hiervoor de investeringsmiddelen aan te wenden. Dankzij deze opzet kan de gemeente zorgeloos gloednieuwe apparaten productief en veilig gebruiken gedurende de looptijd van de overeenkomst en heeft ze intussen beroep gedaan op een aantal diensten als software asset management, mobile management en diverse proof of concepts. Een win-win voor iedereen: de medewerkers, IT-dienst en bestuur.

Hoe we dit aan boord gelegd hebben en hoe ook uw gemeente hier voordeel uit kan halen, komt u te weten door Paul Verdonk, directeur Products & Solutions bij Econocom.

Shopt IT 2016 focust dit jaar op "Durven met digITale dienstverlening.. Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden!" 
Kom dus op donderdag 12 mei naar het ICC Gent en laat je inspireren door talloze best cases!