Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Stad Genk - de digitale werkplek

20/04/2016

In het kader van hun traject naar flexibeler werken biedt de Stad Genk sedert 2015 aan een eerste groep van 50 gebruikers toegang tot hun desktops, applicaties, data en online diensten, ongeacht waar ze zich bevinden. De geïmplementeerde oplossing resulteerde in een hogere efficiëntie en meer flexibiliteit voor de gebruikers zonder toegevingen te doen op het gebied van veiligheid.  Het succes van het project, de tevredenheid van de gebruikers en de strategische keuze van het Stadsbestuur om in de toekomst thuiswerk voor alle personeelsleden mogelijk te maken, opende de deur naar een verdere uitrol van het project in 2016 en ultiem naar een digitale werkplek voor iedereen.

Tijdens de sessie wordt er ingegaan op de opportuniteit voor een virtuele desktop, technologie en regelgeving, noodzakelijke creatie van een kader voor thuiswerk, huidige status en toekomstvisie, alsook een praktische kijk op de oplossing.

Sprekers: Jonny Geusens, Afdelingshoofd ICT en Roel Horemans, Diensthoofd ICT.

Shopt IT 2016 focust dit jaar op "Durven met digITale dienstverlening.. Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden!" 
Kom dus op donderdag 12 mei naar het ICC Gent en laat je inspireren door talloze best cases!