Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gebouwenregister: ontwikkelen van de ontbrekende schakel in het stelsel van basisregistraties

22/04/2016

Het stelsel van basisregistraties mist 1 belangrijke schakel: een gebouwenregister. Heel wat informatie in de overheid gaat over gebouwen en wordt traditioneel op een adres of perceel geregistreerd. Nu werkt de Vlaamse overheid aan een gebouwenregister, zodat ook gebouwgerelateerde informatie vlekkeloos in het stelsel opgenomen kan worden. Tijdens deze sessie worden de principes van het gebouwenregister toegelicht en krijg je een stand van zaken van het project.

Shopt IT 2016 focust dit jaar op "Durven met digITale dienstverlening.. Leren van elkaar in 32 praktijkvoorbeelden!" 
Kom dus op donderdag 12 mei naar het ICC Gent en laat je inspireren door talloze best cases!