Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Shopt IT hackathon: goede voorbeelden en handige tools uit het buitenland!

06/05/2016

Voor diegenen die graag meedenken over hoe de lokale besturen hun financiële en strategische gegevens kunnen publiceren als open data, goed nieuws! Tijdens de hackathon op Shopt IT krijgen we immers hulp uit het buitenland. Het project OpenSpending.org is een wereldwijd initiatief dat overheidsfinanciën inzichtelijk wil maken voor iedereen. Cécile Le Guen, project manager van OpenSpending en OpenBudgets.eu komt ons toelichten hoe men hier in onze buurlanden mee omgaat. Zeker stof tot nadenken dus, en een opportuniteit om te leren uit voorbeelden van over de grenzen.

Voor wie geregistreerd heeft voor Shopt IT, de moeite om eens te komen luisteren!
Wie enkel naar de hackathon komt, kan zich nog registreren via deze link.