Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Schrijf u in voor de trefdag Informatie Vlaanderen op 9 juni 2016!

19/05/2016

Het voormalige Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen (AGIV) ging inmiddels op in het agentschap Informatie Vlaanderen. De Trefdag Informatie Vlaanderen borduurt dan ook verder op het elan van de AGIV-trefdag maar werd inhoudelijk sterk verruimd. Niet alleen geografische informatie, maar ook e-government en innovatieve dienstverlening komen deze keer aan bod. Een breder aanbod aan onderwerpen dus!

Vanuit V-ICT-OR geven we in samenwerking met VVSG een sessie over het project 'samen het interbestuurlijk gegevensverkeer verbeteren'. Bovendien lichten we ook de digitalisering aangifte overlijden toe in samenwerking met de Vlaamse overheid.

Meer informatie?

U kunt het volledige programma raadplegen en inschrijven via de website van Informatie Vlaanderen.