Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Roadshow webtool en softwarecatalogus op de regionale kenniskringen

23/05/2016

In het tweede kwartaal staan de softwarecatalogus en de webtool centraal op de agenda van de regionale kenniskringen. Er zijn zijn in het tweede kwartaal 20 bijeenkomsten gepland in de verschillende regionale kenniskringen. Op elk van die kenniskringen leggen we de werking en het gebruik van zowel de softwarecatalogus als de webtool uit. Voor de beide instrumenten leggen we aan de hand van live demo's uit hoe besturen zelf aan de slag kunnen gaan met de tools en welke opportuniteiten er zowel voor hen als voor de leveranciers zijn.

Momenteel verzamelen we op basis van de reacties op de bijeenkomsten alle reacties, vragen en suggesties. Op basis van deze inventarisatie plannen we na dit kwartaal een uitgebreide evaluatie. In een volgende fase kijken we vervolgens welke van die opmerken en suggesties we kunnen meenemen met het oog op mogelijke verbeteringen.

Vragen, suggesties en opmerkingen met betrekking tot de softwarecatalogus kunnen aan ons bezorgd worden via het generieke e-mailadres: softwarecatalogus@v-ict-or.be.