Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Positieve evaluatie van regiocoördinatoren na eerste kwartalen 2016

14/06/2016

Deze voormiddag werden de regiocoördinatoren van de 23 regionale kenniskringen uitgenodigd om hun ervaringen vanuit de eerste kwartalen van 2016 te delen op vlak van de regionale kenniskringen. De nieuwe aanpak van de regionale kenniskringen werd door de regiocoördinatoren erg gesmaakt.

In het eerste kwartaal lag de focus op informatieveiligheid. In het tweede kwartaal namen we de relatiebeheerders vanuit de Vlaamse overheid (Informatie Vlaanderen en Het Facilitair Bedrijf) mee om de bouwsten in het kader van Vlaanderen Radicaal Digitaal toe te lichten. Daarnaast stelden we vanuit V-ICT-OR het gebruik van de webtool en de softwarecatalogus voor.

Op basis van de ervaringen van de regiocoördinatoren gaan we op dit tempo verder in het derde en vierde kwartaal. We streven er naar om een goed evenwicht te bereiken tussen de input die vanuit V-ICT-OR en de Vlaame overheid komt en voldoende input voor projecten en kennisdeling vanuit de lokale besturen zelf.

Alle input, suggesties en bedenkingen in verband met regionale kenniskringen, kunt u doorgeven aan Jolien Dewaele.