Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De opdrachtencentrale van Stad Brugge, voor wie geen zin heeft in ICT overheidsopdrachten…

07/09/2016

Stad Brugge heeft in navolging van twee eerdere raamcontracten, hun marktbevraging opengetrokken tot een opdrachtencentrale. Deze laat tot dat steden, gemeenten, OCMW’s, ziekenhuizen politiezones, FOD’s, EVA’s,… kortom, iedereen die gebonden is aan de wet overheidsopdrachten, zonder extra werk kunnen afnemen aan de voorwaarden die Stad Brugge bedongen heeft. En te zien aan het dagdagelijks groeiend aantal deelnemers, zowel in Vlaanderen, Brussel als Wallonië, is het aanbod breed en heel concurrentieel waardoor deze formule aanslaat. Een korte toelichting van de werkwijze en de diverse percelen.

Lode Nulens, Diensthoofd Informatica - Stad Brugge geeft deze toelichting op de kennisdag "Goed opdrachtgeverschap" en dit op woensdag 28 September in het VAC Gent. Mis deze dag niet en schrijf nu in!