Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Staatssecretaris Philippe De Backer opent de "Cyber & Information Security Day"

13/09/2016

Staatssecretaris voor Privacy Philippe De Backer noemt het "schandalig" dat een aantal personeelsleden van een woonzorgcentrum in Puurs onterende foto's van demente bejaarden onder elkaar hebben verspreid via Facebook. "We moeten de Privacycommissie versterken om sneller zulke zaken op het spoor te komen en harder op te kunnen treden", zegt hij in "De zevende dag".

Op vrijdag 28 Oktober leidt Philippe De Backer de "Cyber & Information Security day" in, die V-ICT-OR in samenwerking met TMAB organiseert. 

We staan voor een ingrijpende wijziging van het privacy landschap in Europa en dus ook in België. Dhr. Willem Debeuckelaere, Voorzitter Privacy Commissie, voorzitter Vlaamse Toezichtscommissie verduidelijkt de wijzigingen door de nieuwe Europese verordening en de impact op cyber-en informatieveiligheid. Bavo Van den Heuvel komt praten over informatieveiligheid in de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming. Jan Guldentops vertelt zijn verhaal "vanuit de loopgraven": een praktisch, handson overzicht van wat allemaal misgaat met de veiligheid van uw gebruikers, hun ict-infrastructuren en data. Frederik Baert licht toe hoe je alle aspecten rond veiligheid beheert met de hulp van V-ICt-OR's ISMS Tool. Ivo Depoorter komt de analyse van de security audits toelichten.

Het volledige programma kan je vinden op www.cisday.be.

Interesse om partner te worden op de "Cyber & Information Security Day"? Contacteer dan valerie.hillewaere@v-ict-or.be of michael.vanderstock@tmab.be.