Overheidsopdrachten: hoe kunnen we beter samenwerken?

26/09/2016     Algemeen nieuws en Kennisdagen         813     0

V-ICT-OR  voorziet op de kennisdag "Goed opdrachtgeverschap" een kort debat over hoe we beter kunnen samenwerken om succesvol en efficiënt te kunnen aanbesteden. Er is immers steeds meer vraag naar collectief opdrachtgeverschap. Gezien veel besturen werken vanuit bijna dezelfde referentiearchitectuur, en dezelfde dienstverleningsprincipes, komen we ook tot gelijkaardige bestekken. 
Maar hoe kunnen we dit nu concreet realiseren? Wat zijn de pitfalls, waarop moeten we ons baseren, en wat met de ruimte die de nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijn ons biedt waar dialoog mogelijk is met de markt? 

Kom woensdag 28 september naar het VAC voor een boeiende dag rond "Goed opdrachtgeverschap"!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!