Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vlaanderen Radicaal Digitaal: ambities tegen 2020

28/10/2016

De Vlaamse Regering keurde op 27 maart 2015 de nota 'Vlaanderen Radicaal Digitaal' goed. Mevr. Marijke Verhavert (Agentschap Informatie Vlaanderen) licht in haar sessie op Manage IT de strategische beleidskeuzes toe vanuit het Agentschap Informatie Vlaanderen. Tijdens deze sessie wordt de link gelegd tussen strategische beleidskeuzes en de implicaties die daaruit voortvloeien op vlak van een klantvriendelijke en efficiënte Vlaamse overheid.

Het programma Vlaanderen Radicaal Digitaal is onder meer gebaseerd op de samenwerking met VVSG en V-ICT-OR op basis van de samenwerkingsovereenkomst 'samen het interbestuurlijk gegevensverkeer verbeteren'.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.