Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ding meer naar de gouden BIT en Gouden BYTE Award!

23/05/2017

V-ICT-OR organiseert net zoals vorig jaar de “Gouden Bit Award” voor slimme lokale besturen, een prestigieuze prijs voor lokale overheden of administraties die dankzij slim ingezette IT het verschil maken voor hun klanten.

Elke lokale overheid, overheidsbedrijf of sociale non-profit organisatie, kan aan deze wedstrijd deelnemen. De jury zal uit de ingediende dossiers 3 laureaten kiezen, en de winnaar van de Gouden Bit Award. Nieuw dit jaar is de Gouden Byte, een award voor het project dat door een bundeling van krachten tot een gezamenlijke oplossing heeft geleid (intergemeentelijk of interbestuurlijk).

De Gouden Bit & Byte Award 2017 zal worden uitgereikt tijdens Manage IT op dinsdag 21 november 2017 in Antwerpen Hilton.

Dien hier uw collectief of individueel project in en hou er rekening mee dat uw project dient voorgesteld te worden tijdens het congres, waarna de uitreiking volgt tijdens het theaterdiner.

Wij kijken uit naar uw bijdrage!