Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ACPaaS wint prestigieuze award voor “International Excellence in Municipal Systems"

06/06/2017

ACPaaS wint de prestigieuze award voor “International Excellence in Municipal Systems” op het LOLA congres in Windsor, Canada

Op de MISA Ontario 2017 Annual Conference and Trade Show, die doorgaat van 4 tot 7 Juni in Windsor, Canada, kreeg het project "Antwerp City Platform as a Service" de prestigieuze award "International Excellence in Municipal Systems".

Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS)

Het stadsbestuur van Antwerpen kiest met dit project voor een gepersonaliseerde digitale dienstverlening en communicatie en speelt hiermee volledig in op de huidige verwachtingen en evoluties. Of het nu gaat om burgers, bedrijven, studenten en leerkrachten, de eigen medewerkers, .. de principes blijven dezelfde: digitale dienstverlening en communicatie op maat en waar, wanneer en hoe de gebruiker het wil. 
Om zo’n gepersonaliseerde dienstverlening aan te bieden, gebruiken de digitale platformen vaak dezelfde onderliggende IT-componenten zoals notificaties, online betalingen, digitale handtekeningen, profielbeheer enzovoort.
Via een City Platform as a Service kunnen ze de componenten hergebruiken en maken of kopen ze die niet telkens opnieuw. 

Wie is LOLA?

V-ICT-OR en haar zusterorganisaties uit Canada, Nieuw-Zeeland, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Nederland voelden de nood om samen naar oplossingen te zoeken voor gemeenschappelijke problematieken binnen hun organisaties, voor hun leden en de burgers.
Vanuit die gedachte is LOLA ontstaan. LOLA (Linked Organisation of Local Authority ICT Societies) behartigt dezelfde doelstellingen als V-ICT-OR, maar dan wel wereldwijd.

In 2013 werd LOLA een Non Profit Organisation. V-ICT-OR, stond mee aan de wieg van deze mondiale vereniging. Vandaag telt LOLA 8 leden: MISA in Canada, ALGIM in Nieuw-Zeeland, KOMMITS in Zweden, SOCITM in het Verenigd Koninkrijk, GMIS in de Verenigde Staten, VIAG in Nederland, MAV Technology in Australië en V-ICT-OR in Vlaanderen zijn de stichters.
De maatschappelijke zetel van LOLA is gevestigd in Vlaanderen. Het voorzitterschap is toegekend aan Eddy Van der Stock, ook voorzitter van V-ICT-OR. Het internationaal partnership zorgt voor een wereldwijd perspectief met kennisdeling en collectieve projectuitwerking.

Eddy Van der Stock nam in naam van Digipolis Antwerpen de award in ontvangst.

U kan de foto's hier bekijken. 

Bron: https://misaontario.site-ym.com/news/348624/MISA-Ontario-Announces-2017-Award-Winners-at-Annual-Conference-in-the-City-of-Windsor.htm