Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Welk lokaal bestuur geeft ons een uitdaging?

22/06/2017

Elk lokaal bestuur heeft het al meegemaakt in de strijd naar vereenvoudiging of digitalisering. Problemen die men tracht op te lossen krijgt men niet opgelost omdat het afhangt van derden. Vaak duurt het jaren en zijn er geen pasklare antwoorden. Of het nu een leveranciersprobleem is of een knoop die maar niet wordt doorgehakt op het bovenlokale niveau Vlaams of federaal), wij gaan de uitdaging aan. Bezorg ons uw problemen via mail of vul het formulier in en wij brengen de oplossing tijdens ManageIT op 21 november. Eenvoudig toch?

We leren ook graag van elkaar!

Heeft u een oplossing gevonden die u graag deelt met andere besturen en waar u best fier kan op zijn dan dingt u ongetwijfeld graag mee voor de GOUDEN BIT voor slimme lokale besturen. Laat ons uw project kennen en doe mee aan deze prestigieuze award. De winnaar dingt automatisch mee met de wereldwijde award "International Excellence in Municipal Systems". Dit jaar werd deze gewonnen door de stad Antwerpen met hun ACPaaS project. 

Geef ons uw project mee door dit formulier in te vullen en wie weet wint jouw bestuur dit jaar de GOUDEN BIT!

We gaan bij V-ICT-OR geen uitdagingen uit de weg, help ons om kennis te delen met elkaar!