Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

“Amplifiers” op ManageIT - 21 november 2017

11/09/2017

De dalende productiviteit dreigt onze welvaart en welzijn te ondermijnen. Leidinggevenden zijn cruciaal om deze evolutie om te draaien. Ze installeren ‘Amplifiers’ in de organisatie om contra-productieve systemen te ontmijnen en het bedrijf in beweging te houden.

De Human cloud – waar je verbindingen kan leggen tussen de mensen – is hier meer dan ooit aan de orde. In deze disruptieve tijden moet je het verschil maken door nieuw leiderschap te demonstreren. Als leidinggevende is het zaak om hier op de juiste manier mee om te gaan en een team uit te bouwen dat niet alleen complementair is maar vooral de onderlinge samenwerking op een hoger niveau brengt waardoor de productiviteit een boost krijft.

Veel van de benodigde skills vinden we terug in het denken van topsporters en topcoaches. Zij zijn in staat om snel te anticiperen en te manoeuvreren, te vereenvoudigen. Ze zijn misschien beter dan wie ook in staat om vertrouwen te geven, efficiënt te communiceren maar ook om hun team naar een hoger niveau te brengen.

Jan De Schepper is keynote spreker op ons najaarscongres Manage IT "Samen lossen we het op". Hij is Belgisch Bedrijfsleider en tevens bestuurder bij verschillende bedrijven en organisaties. Tot 2009 was hij actief als CEO van Telindus en VP bij Proximus.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.