Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

De weg naar open ondernemen!

14/09/2017

Bedrijven en overheden. Het blijven vaak twee aparte werelden en de relatie blijft beperkt tot die van klant en leverancier. Maar om de uitdagingen van de 21ste eeuw aan te pakken zullen we open moeten ondernemen. Open ondernemen betekent samenwerken met diverse partners en open staan voor nieuwe verbanden, modellen en systemen. De toekomst tussen (lokale) besturen en bedrijven zal er één zijn van samen, open en duurzaam. Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka, geeft een voorzet voor open te ondernemen tussen bedrijf en bestuur.

Hans Maertens is keynote spreker op ons najaarscongres Manage IT "Samen lossen we het op". Hij is gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse Werkgeversorganisatie Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen.

Het volledige programma van Manage IT is beschikbaar via de website, waar u zich eveneens kan inschrijven.