Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

DCstar

16/10/2017

In een notendop

  • Managed back-ups
  • Data blijft in Vlaanderen
  • Je servers in een veilige omgeving
  • Beveiligde dataopslag en netwerken
  • Websitebeheer en koppelingen

Even voorstellen

DCstar biedt managed back-up oplossingen waarbij al je data gegarandeerd binnen Vlaanderen blijft. Met drie eigen datacenters hebt je de keuze uit allerhande colocatie-mogelijkheden. Wij bieden steeds flexibele opties voor jouw IT-infrastructuur. Plots meer of minder ruimte, stroom of netwerk nodig? Geen probleem! Wij schalen onze opstelling mee in functie van je noden.

Belangrijk hierbij is dat je de touwtjes in eigen handen kunt houden. Je brengt je eigen servers onder in (een van) onze datacenters en bepaalt daarbij zelf de configuratie, de applicaties die erop draaien, enz. Om je data en applicaties toegankelijk te houden, werken wij volledig redundant. Zo ben je zeker van een maximale uptime.

Door onze nauwe samenwerking met LCP kunnen wij eveneens voor je website zorgen en voor alle koppelingen naar je achterliggende systemen.

De beursvloer op Manage IT wordt een oplossingsgerichte markt. LCP, Platinum bedrijfslid van V-ICT-OR, toont er haar oplossingen. Bekijk het volledige programma en schrijf snel nog in!