Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vergeet niet te registreren voor Manage IT op 21 november!

24/10/2017

Nog minder dan een maand en Manage IT, het najaarscongres van V-ICT-OR gaat opnieuw van start in Hilton Antwerpen. Het wordt een uitzonderlijke editie want lokale besturen zijn zelf de eigenaar van het programma ‘Samen lossen we het op’.

We gaan dus samen aan de slag en lossen er de dagdagelijkse problemen op, kleintjes maar ook grotere. We kijken naar de manier waarop IT profielen worden ingezet in lokale besturen, hoe de dienst burgerzaken spartelt tussen een grote diversiteit aan toestellen en applicaties, waar data zich bevindt in onze organisatie, de eeuwige problemen rond koppelingen, maar ook hoe masterplannen rond informatie en technologie vorm krijgen, enz …

Schrijf hier in en kom de ideale oplossing voor jouw gemeente, stad of OCMW ophalen en schrijf meteen ook in voor het theaterdiner, hét netwerkmoment van het jaar.

Het diner gaat door van 18u30 tot 21u30 en vangt aan met de uitreiking Gouden Bit en de Gouden Byte Award, een prestigieuze prijs voor lokale overheden of administraties die dankzij slim ingezette IT het verschil maken voor hun klanten. 
Indien je nog geen project hebt ingediend voor deze prestigieuze award kan je dit nog snel doen via deze link!
Daarnaast kan je genieten van het gastoptreden "Burn-out voor beginners" van stand-up comedian Arnout van den Bossche. 'Samen lossen we het op'!