Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Samen lossen we het op.

16/11/2017

Op Manage IT komen lokale besturen hun goede oplossingen over de werking van informatie en technologie met ons delen zodat we van elkaar kunnen leren.
Het project Osiris bleek meteen na de pesconferentie in oktober een succes. Maar liefst 400 mensen registreerden zich voor een informatiesessie rond digitale aangifte overlijden. Ludo Govaerts, Gemeente Bonheiden, komt het project toelichten. Carl Hanssens van Stad Sint-Niklaas vertelt over Waasland Digitaal. Ook het project Samen aanbesteden wordt toegelicht. Jef Rayen van Stad Sint-Truiden heeft het over Sint-Truiden e-ID, Katrien De Smet en Veronique Volders van ABB vertellen over LBLOD en ook het horecaloket krijgt haar verdiende aandacht.

Maar we gaan ook samen met de besturen op zoek naar een oplossing voor de dossiers waar het niet zo vlot verliep, waar problemen met andere woorden al jaren om een oplossing schreeuwen. 
We kijken naar de manier waarop IT profielen worden ingezet in lokale besturen, hoe de dienst burgerzaken spartelt tussen een grote diversiteit aan toestellen en applicaties, waar data zich bevindt in onze organisatie, de eeuwige problemen rond koppelingen, maar ook hoe masterplannen rond informatie en technologie vorm krijgen, enz …

"Samen lossen we het op!". Het V-ICT-OR bestuur neemt u als beleidsverantwoordelijke van een lokaal bestuur (secretaris, ICT verantwoordelijke, ...) graag mee op deze boeiende expeditie. 

Bekijk hier het programma en kom samen met ons de ideale oplossing voor jouw gemeente, stad of OCMW ophalen.