Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kennisdag rond Collaboration Tools - Save the date

01/03/2018

V-ICT-OR organiseert op 27 maart een kennisdag rond Collaboration Tools bij Digipolis Antwerpen

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder".
Van alle vaardigheden uit het model van de 21e eeuwse vaardigheden, is 'samenwerken' wel één van de meest voor de hand liggende.

Er gaat behoorlijk veel tijd verloren in het organiseren van een goede samenwerkingscultuur, het opzetten en opvolgen van projecten en de communicatie die hiermee gepaard gaat. Het maken van weloverwogen keuzes rondom digitale samenwerkingsplatformen en de inzet van ICT ter ondersteuning, is hierbij de eerste cruciale stap. Helaas zijn er nog weinig besturen waar op dit terrein echt wordt “samengewerkt”.
Iedere dienst maakt zijn eigen keuzes rond samenwerkingsinstrumenten. Men doorloopt hiervoor steeds maar dezelfde stappen in diverse werkomgevingen, van atoma schriftjes ter vergadering tot een massa aan vaak niet geconnecteerde digitale systemen.

Door meer samen te werken besparen we tijd die we kunnen besteden aan het ontwikkelen en uitvoeren van andere taken. V-ICT-OR bracht enkele doelgerichte oplossingen samen om aan te tonen dat het anders kan?

Wens jij projectmatig en efficiënt samen te werken? Mis dan deze kennisdag “collaboration tools” niet!

Meer info vind je hier
Inschrijven kan hier