Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kennisdag Blockchain - 29.05.2018

09/05/2018

"Blockchain? Hoever staan we met deze “opportuniteit”?

Dat Blockchain de overheid fundamenteel kan veranderen, daar zijn al genoeg congresdagen over gevuld. Wil je weten hoever we in de praktijk staan dan mag je onze Kennisdag niet missen. Ondertussen zijn we verder dan louter experimenteren. Samen met de verschillende overheidsinstanties wil V-ICT-OR nagaan hoe Blockchain ingezet wordt. Springen we door het Blockchain concept over de huidige ontwikkelingen en brengt Blockchain in de overheid een echt paradigmashift of niet?

In Nederland zijn zo’n 50 use cases uitgezet, we bekijken ze samen met de pioniers in het terrein.

Hoever staan we twee jaar na onze eerste Blockchaindag? We geven via het onderstaande programma meer inzicht op de (r)evolutie binnen onze overheidsinstellingen die schouder aan schouder deze nieuwe concepten omarmen… Kom zelf kijken of we snel genoeg gaan!

Vind hier meer info en het programma
Schrijf hier in.