Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Van lab tot productie - hoe komen we van blockchain-technologie tot concrete toepassingen?

25/05/2018

Je ziet de term 'blockchain' tegenwoordig overal opduiken, of het nu gaat over bitcoins, het digitale paspoort van containers (Maersk en IBM) of de 'kip zonder geheimen' van Carrefour (zie hier voor meer info). Er komt een stortvloed aan informatie op je af. Hoe vind je daar je weg in? Er komen dagelijks nieuwe versies van blockchain-technologie op de markt. Voor welke opteer je dan? Voor welke projecten zet je in op blockchain?

Kortom: hoe maak je de juiste keuzes inzake blockchain?

Tobias Verbist, Chief Enterprise Architecture & Innovation bij Digipolis Antwerpen, komt hier graag een woordje uitleg over geven
tijdens de infodag blockchain van V-ICT-OR op 29/05/2018. Tijdens deze sessie wordt er verteld welke aanpak Stad Antwerpen en Digipolis hebben gehanteerd, welke proofs of concepts er werden uitgewerkt, welke lessen er getrokken zijn uit het verleden en welke concrete projecten er op til staan. Inschrijven kan hier. Het complete programma vindt u hier.

Het V-ICT-OR team hoopt u alvast te mogen ontmoeten op de kennisdag!