Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy - Hoe krijg ik IT onder controle

18/07/2018

Op donderdag 27 september en donderdag 18 oktober organiseert V-ICT-OR voor de 2e keer de tweedaagse opleiding Hoe krijg ik IT onder controle.

Bestuurders hebben namelijk regelmatig een haat-liefde verhouding met IT. Daarom zet V-ICT-OR Academy samen met Roel Verhaert – ere-stadssecretaris stad Antwerpen, Prof Dr Hans Mulder en voorzitter Eddy Van der Stock een aantal pragmatische en taakgerichte modules op, om de managers van morgen klaar te stomen in de uitdagingen waar een lokaal bestuur voor staat.

De uitdagingen voor een moderne digitale dienstverlening van een lokale overheid - als dichtste portaal bij hun klant, de burger en de ondernemer - zijn namelijk niet miniem.

Voor een burger bestaat er slechts één overheid, en zijn de door structuren gecreëerde tussenschotten en lagen onbekend. Maar is dit ook zo in de manier waarop overheden zijn opgevat? Bestaat er een interbestuurlijk kader waarin de lokale overheid hun automatiserings-trajecten kunnen uitstippelen? En wie zijn daarbij de hoofdrolspelers? Is er met andere woorden een referentiekader met als opzet de puzzelstukken bij elkaar te leggen om een moderne geautomatiseerde dienstverleningsorganisatie te gaan bouwen?

Ervaring en kennisdeling omtrent deze thema’s zijn schaars,… Daar wil V-ICT-OR Academy verandering in brengen.

Bekijk via deze video de ervaringen van de vorige deelnemers en vind hier meer informatie over deze editie!